Finnix

Over Finnix
Welkom

Leuk dat je een kijkje neemt op de webshop Finnix. Ik ben Anneleen, eigenaar van Finnix. Naast Finnix heb ik nog een fulltime baan in de zorg, dus een druk leven. 🙂

Grappig om te weten dat Finnix eerst een webshop was met alleen maar sieraden. Maarja waarom alleen sieraden verkopen als er veel meer mogelijk is?! En zodoende hebben we hier Finnix! Nog steeds voornamelijk sieraden, maar inmiddels ook uitgebreid naar het verkopen van accessoires enz. Ik hoop er steeds meer tijd aan te kunnen besteden en de collectie uit te breiden!

 

 Anneleen

  • 1-3 werkdagen
  • Orgineel
  • Voor elke gelegenheid

Productinformatie:

Wij verkopen vooral sieraden en tassen. De sieraden zijn gemaakt van Stainless Steel en 100% nikkelvrij, waardoor je deze dus 24/7 kan dragen zonder dat ze verkleuren. Je kan er mee douchen, sporten, slapen etc. Wat wil je nog meer?! Let op er zijn enkele sieraden die niet gemaakt zijn van Stainless Steel, dit kan je terugvinden bij het product zelf. De tassen die wij verkopen kun je gebruiken voor elke gelegenheid, zoek je iets neutraals of liever een felle kleur, bij Finnix kan het allemaal! 

Verder zijn er in de shop nog leuke retro bluetoothspeakers te vinden, accessoires en mooie leren jasjes. En wie weet breiden we ooit nog wel uit naar nog veel meer fashion producten!