Juwel4You

Over Juwel4You
Welkom

Leuk dat je een kijkje neemt op de website Juwel4You. Ik zal me even voorstellen, ik ben Anneleen. Ik werk full time in de zorg en volg mijn opleiding hier ook. Daarnaast ben ik nu mijn eigen onderneming begonnen.

Al een tijdje leek het me erg leuk om een eigen sieraden webshop te starten, en daar is het dan; Juwel4You! De sieraden die ik verkoop kan je 24/7 omhouden, zonder dat ze verkleuren. Want hoe vervelend is het als je sieraden verkleuren?! Onderaan deze pagina kun je dit terugvinden.

Dit was mijn verhaal wel weer… Veel plezier met shoppen!

Anneleen
  • 1-3 werkdagen
  • 24/7 dragen
  • Voor elke gelegenheid

Productinformatie:

Juwel4You verkoopt sieraden die je 24/7 kan dragen, zonder dat deze verkleuren. De sieraden zijn waterbestendig. Ook kan je ermee sporten en slapen. Wat wil je nog meer?! De sieraden zijn gemaakt van Stainless Steel en zijn 100% nikkelvrij. De lengtes van de sieraden kan je bij het desbetreffende product terugvinden! Ook zijn er in de webshop meerdere verstelbare ringen verkrijgbaar. Je hoeft je eigen dus niet af te vragen of je de ring wel gaat passen :). Staat goud je beter, of toch zilver? Allebei de kleuren zijn verkrijgbaar bij Juwel4You! Sommige sieraden zijn in de kleur zilver en goud verkrijgbaar. Andere sieraden alleen in het goud of alleen in het zilver.